Francoska postelja – prava izbira za udobno spanje

Izbira postelje močno vpliva na naš spanec, s tem pa tudi na splošno počutje in zdravje. Pri izbiri postelje moramo paziti na udobje, kakovost izdelave, primerno dimenzijo in nenazadnje tudi na izgled postelje. Med faktorji pa seveda svojo vlogo vedno igra tudi cena.

Običajno je postelja sestavljena iz 3 elementov – posteljenga okvirja, posteljenga poda ter ležišča. Na trgu so na voljo različne možnosti – v večini primerov moramo posebej kupiti vsak element, določeni modeli imajo v ceno okvirja že vključen posteljni pod, obstajajo pa tudi tipi postelj, ki združujejo vse elemente v celoten paket.

Francoska postelja Marina 120

Med zelo priljubljenimi izbirami kompletnih postelj so francoske postelje. Za njih je značilno, da so v celoti oblazinjene v tekstil. Večina francoskih postelj vsebuje tudi dvižni mehanizem, kar vam omogoča dostop do zaboja pod ležiščem. Tako lahko brez porabe dodatenga prostora dobite dragocen prostor za shranjevanje.

Postelja Korleone

Francoske postelje običajno nudijo vzmeteno ležišče, kar pripomore k večji zračnosti, boljšemu odvajanju vlage in tudi k udobnemu spanju. Večina modelov vsebuje klasične vzmeti, boljše francoske postelje pa imajo tudi možnost izbire žepkastih vzmeti, kar pripomora k še bolj udobnemu in bolj zdravemu spanju.

Francoske postelje so na voljo v različnih dimenzijah. Večina modelov se izdeluje v standardnih dimenzijah širine 90, 120, 140 in 160 cm in dolžine 200 cm.

Comments

Dodaj odgovor

Your email address will not be published. Name and email are required