SNUG SNUG Odeja z rokavi – nič več mrzlih rok in nog

Prihaja tisti čas v letu, ko nas presenetijo hladna, mrzla jutra ter številni prehladi. Priprava na jesenske dni zajema tudi obvezno sezonsko čiščenje stanovanja in garderobne omare. Že misel na začetek kurilne sezone in z njo povezani stroški ogrevanja pa večini ljudi (vsaj meni) poženejo kri po žilah.

topla_odeja_snug_1
Ko pridemo po službi domov, se navadno preoblečemo v bolj sproščena oblačila, da smo bolj na »kamot«. Ker je v stanovanju mrzlo in traja nekaj časa, da se dom ogreje, si oblečemo pulover, toplo jopico, spodnji del trenirke, manjkati pa ne sme obvezen dodatek – debele nogavice. Saj veste, kako je, če vas zebe v noge, se ne morete pogreti. V večih plasteh oblačil nam je res toplo, a hitro postane prevroče in že skoraj nevzdržno, pa še pri gibanju smo omejeni, saj nas oblačila stiskajo in vežejo. Pri Snug Snug odeji z rokavi pa je super to, da je zelo lahka in narejena iz mehkega pliša, ki vas bo grel vsepovsod.

Zaradi univerzalne velikosti (170x130cm) je Snug Snug odeja z rokavi primerna za vsakogar. Če vas moti dolžina rokavov in odeje, si jo skrajšate ali preprosto zavihate rokave. Odeja z rokavi je na voljo v dveh barvah: modri in rdeči, da točno veste, katera je vaša. Z njo lahko počnete karkoli, saj vam omogoča proste roke in vas ne ovira pri delu, branju, kuhanju, čiščenju, gledanju televizije, brskanju po spletu, igranju z otroci, kajenju, večernem druženju na terasi ali balkonu …, obenem pa vas prijetno greje. Odeja z rokavi vam ne bo nikoli zdrsela s telesa tako kot navadne odeje. Priročen je tudi velik žep, v katerega lahko spravite očala, knjigo, TV upravljalnik, mobitel ali sladkarije. Tako boste imeli vaše priljubljene stvari zmeraj poleg sebe.

Zakaj bi zapravljali po več deset evrov na mesec za ogrevanje vašega celotnega doma, če je dovolj, da si oblečete Snug Snug odejo z rokavi? Nižji stroški ogrevanja pomenijo več prihranka, več prihrankov pa pomeni večjo mošnjico za nakup drugih stvari. Ste prehitro začeli s kurjenjem na drva, in vas skrbi, da ne bo dovolj drv do konca hude zime, ki se lahko zavleče tudi do konca aprila? Prihranite raje drva za čas hude zime, v prehodnem obdobju pa nosite odejo z rokavi. Še več stroškov si boste nakopali, če razmišljate o nakupu električnega kaloriferja ali prižigate klimo s funkcijo toplega zraka (ki, mimogrede, ni poceni). Namesto, da zapravljate par stotakov za kvaliteten kalorifer ali klimo in obenem še za elektriko, se raje zavijte v toplo zavetje odeje z rokavi.

Prednosti odeje z rokavi:

  • Praktična

  • Vsestranska

  • Omogoča nemoteno gibanje

  • Izjemno mehak material

  • Pralna

Comments

Dodaj odgovor

Your email address will not be published. Name and email are required