Najem mobilne hiške v Istri

Dopust v Istri je že od nekdaj priljubljen med Slovenci in na srečo imajo kampi v Istri tudi veliko ponudbo mobilnih hišic. V tem članku si bomo pogledali nekaj zanimivih kampov, kjer najdete mobilne hišice in našteli nekaj razlogov zakaj je Istra odlična izbira za dopust mladih družin.

Istra je priljubljena zaradi številnih razlogov. Eden izmed njih je zagotovo bližina, saj se določeni kraji nahajajo skoraj takoj za mejo, kar nam bistveno skrajša vožnjo. S tem se lahko tudi izognemo prometu. Najbližje Sloveniji najdemo mobilne hišice v Istri že kar v Savudriji in Bašaniji. Dodatna ponudba se začne pri Umagu, kjer je možnosti kar nekaj, seveda pa tudi ostali kraji južno ne zaostajajo. Bližina pomeni tudi to, da se lahko odpravimo na krajši dopust, saj bomo takoj na cilju in ne bomo porabili veliko časa za vožnjo. Tudi stroški prevoza so nižji.

V Istri najdete različne mobilne hiške, različnih proizvajalcev in ponudnikov. Izbira je res velika, tako da imamo veliko možnosti. Kot običajno se moramo pri najemu mobilne hiške odločiti med dvema stvarema. Kateri kamp izbrati in kakšne hiške želimo.

eco-mobilne-hisice-zatonIstra ponuja zelo različne kampe in v veliko izmed njih najdemo mobilne hišice. Veliki kampi se lahko pohvalijo z res kompletno ponudbo za dopust, saj v njih najdete trgovine, bare, restavracije in veliko drugega. Manjši kampi so bolj diskretni, veliko krat je v njih manjša gneča, tako da so tudi ti dobra izbira za dopust na Hrvaškem.

Prav tako pa se moramo odločiti kakšno hiško želimo in na kakšni lokaciji. Velna si sicer želi mobilnih hišk tik ob morju, a je cena za takšno top lokacijo v večjih kampih običajno previsoka. Tudi sicer pa je par metrov do morja še vedno dovolj blizu, da smo hitro v morju, v tem primeru pa je tudi cena nižja. Zraven tega je pomembna opremljenost hiške. Novejše in večje hiške so seveda dražje, kot starejše.

Odlični kampi se najdejo tudi pri Vrsarju, Novigradu, Poreču in Puli. Celotno ponudbo si poglejte na mobilne hiške v Istri in preverite katera izmed njih bi bila za vas najbolj primerna. Mobilne hiške v istri se cel čas dograjujejo, tako da lahko spremljate ponudbo na strani, saj na njej dodajoajo nove ponudnike in nove kampe s hiškami. Vredno pa je spremljati tudi njihove akcije, saj je cena še kako pomembna prima najemu hišice in veliko krat se najdejo kakšne akcije na katere vas opozorijo na strani.

Comments

Dodaj odgovor

Your email address will not be published. Name and email are required